Kosten en vergoedingen Mesologie

De kosten voor een Mesologieconsult bedragen € 97,00.

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende

alternatieve en complementaire geneeswijzen. De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) gaan persoonlijk naar de maatschappijen toe om contacten te leggen en om Mesologie vergoed te krijgen. Ook de Consumentenbond is op dit vlak druk bezig met de verzekeringsmaatschappijen. Steeds meer verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk een mesologisch consult.

Voor bijna alle maatschappijen blijkt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Overstappen naar een andere maatschappij kan in de regel tot 31 januari van het jaar (let op uitzonderingen).

U vindt hier het vergoedingenoverzicht voor 2019
U vindt hier het vergoedingenoverzicht voor 2020
U vindt hier het vergoedingenoverzicht voor 2021

U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar.

Let op: als u een consult boekt, en u meldt zich niet meer dan 24 uur voor de afspraak af, dan kunnen de kosten voor het consult in rekening worden gebracht.

De betaling kan via pin. U krijgt de rekening mee en u kunt deze opsturen als vergoeding van toepassing is.

Gecertificeerd door:

KvK: 10272194 Praktijk ID: NL001515760B22

heeft u een klacht?

Het kan natuurlijk zijn dat u een klacht heeft. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het VBAG. Hoe de procedure werkt vindt u op de website van het VBAG:

Link naar de website en klachtenprocedure