Certificering

De Academie voor Mesologie is een zesjarige post-HBO opleiding. Mesologie is een beschermd beroep en de mesoloog voert volgens richtlijnen praktijk en schoolt regelmatig bij.

Mesologie Gorecht Groningen is gecertificeerd door:

Alle gediplomeerde Mesologen zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Mesologie (NVVM)en bij het Nederlands Register voor Mesologie (NRM). De Vereniging regelt onder meer het tuchtrecht, de klachtenprocedure en de beroepsethiek. Het Register draagt onder andere zorg voor de controle van de reglementen en de visitatie. De reglementen worden tevens gecontroleerd door externe organisaties, waaronder de Consumentenbond. In december 2001 en 2002 heeft de Consumentenbond aan de Nederlandse Vereniging voor Mesologie de hoogst haalbare score toegekend (een 10). De Vereniging staat daarmee sindsdien op de eerste plaats.

Mesologie is een beschermd beroep. De Mesoloog dient volgens strakke richtlijnen praktijk uit te oefenen zich te houden aan de gedragscode van de beroepsgroep en zich regelmatig bij te laten scholen.

KvK nr : 10272194

Gecertificeerd door:

KvK: 10272194 Praktijk ID: NL001515760B22

heeft u een klacht?

Het kan natuurlijk zijn dat u een klacht heeft. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het VBAG. Hoe de procedure werkt vindt u op de website van het VBAG:

Link naar de website en klachtenprocedure