Contact opnemen – Debbie de Vos

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk.
Het is belangrijk om een goede indruk te krijgen van uw klachten en voorgeschiedenis, daarom vraag ik u het intake-formulier in te vullen. Voor kinderen is er een speciaal intake formulier. Mocht u dit bestand niet geopend krijgen of niet kunnen printen, dan stuur ik u dat graag toe via de post.
Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Mocht u een afspraak willen maken dan kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Ook kunt u bellen of mailen. De contactegegevens staan rechts bovenin de website vermeld. Het verloop van een consult bij Mesologie Gorecht kunt u hier vinden.

U kunt contact opnemen via de mail: info@mesologiegorechtgroningen.nl

De naam ‘Mesologie Gorecht Groningen’ doelt op de praktijk voor Mesologie van Debbie de Vos –  Mesologie Gorecht Groningen is geenszins te beschouwen als rechtspersoon. Deze website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden. Toch zijn onjuistheden en onvolledigheden niet uit te sluiten.

Bovengenoemde is niet verantwoordelijk voor:

  • de gevolgen van eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website;
  • de inhoud van websites die via hyperlinks op deze site te bereiken zijn;
  • directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband met informatie die op of via deze website beschikbaar is. Aan de informatie die op deze site te vinden is, zijn geen rechten te ontlenen.

Gecertificeerd door:

KvK: 10272194 Praktijk ID: NL001515760B22

heeft u een klacht?

Het kan natuurlijk zijn dat u een klacht heeft. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het VBAG. Hoe de procedure werkt vindt u op de website van het VBAG:

Link naar de website en klachtenprocedure