Kosten en vergoedingen Mesologie

De kosten voor een Mesologieconsult bedragen € 95,00.

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende

alternatieve en complementaire geneeswijzen. De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) gaan persoonlijk naar de maatschappijen toe om contacten te leggen en om Mesologie vergoed te krijgen. Ook de Consumentenbond is op dit vlak druk bezig met de verzekeringsmaatschappijen. Steeds meer verzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk een mesologisch consult.

Voor bijna alle maatschappijen blijkt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Overstappen naar een andere maatschappij kan in de regel tot 31 januari van het jaar (let op uitzonderingen).

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologieconsult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen welke een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk vergoeden.

U vindt hier een link naar het vergoedingenoverzicht van 2016

U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar.

Let op: als u een consult boekt, en u meldt zich niet meer dan 24 uur voor de afspraak af, dan kunnen de kosten voor het consult in rekening worden gebracht.

Gecertificeerd door:

logo-footer